Nu ni alla hjälplösa manschefer!

Så många män jag träffat under mina år som yrkeskvinna, eller ja student och innan dess med I guess, som verkligen VELAT hjälpa oss med kvinnofrågor som jämställda löner och såntdärnt, men inte KUNNAT. Stackars stackars stackars dom här männen som lidit något fruktansvärt över hur enormt hjälplösa de varit.

Jag personligen (och en jävla massa andra feminister) har efter konstens alla regler försökt föreslå 86425690 olika saker de skulle kunnat göra men det verkar ha varit fel grejer för de här stackars individerna som SÅ GÄRNA bara vill HJÄLPA. Men nu, nu kommer ett som jag tror kan falla i alla fall några av er i smaken: En mansseparatistisk kurs! Och inte bara en kurs för kreti och pleti, utan en LEDARSKAPSUTBILDNING.

Skärmavbild 2016-02-16 kl. 22.17.37.png

Klicka på bilden eller här för att läsa mer och anmäla er!

Efter att kursen är genomförd kommer ni kunna bli de där toppenkillarna ni alltid drömt om som, till skillnad från en ansenlig mängd andra män, kommer med fakta och konkreta lösningsförslag istället för lösryckta åsikter och flummiga klyschor om hur jämställdhet tar tid att uppnå och liknande skit.

image

Jag vet att det i feministkretsar finns lite delade meningar om mansseparatistiska forum som behandlar denna typen av frågor, och jag kan förstå det, finns risk för mycket mansplaining och lite som att samla ett gäng vita personer så att de kan prata om problemen med rasism. Men jag är beredd att stötta alla initiativ som leder till att vi kan komma framåt, och så många bra män som det ändå finns så tänker jag att det vore dumt att inte se vad de kan komma med, tillsammans med oss och på egen hand. Maskulinitetsnormen är ju inte det bästa som hänt män heller liksom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s