När man blir positivt överraskad

Igår vankades det grupparbeten igen, inte under min ledning dock, alla grupper skulle utse någon som ansvarade för skrivandet på en övning, jag ”var tvungen” (läs: såg min chans att undanröja en risk för att kvinnor igen per automatik blev sekreterare) att tillägga att det brukar vara kvinnor som tar den här rollen och att jag hört alla möjliga och omöjliga ursäkter från män för att motivera deras uteblivna insats så dom får gärna mixa upp det lite thank you very much pretty please. Några skratt och sedan gick vi till stället där uppgiften skulle utföras. Det visade sig att alla grupper valde män, utan sura miner! Jag bara:

funny lol batman celebration laugh

Jag ville typ gå runt och krama alla och kanske kasta glitter och kvinnosymboler i hela rummet och ge dom medaljer och skönsång från en kör av kattungar, tvättbjörnar och kinkajouer! (googla djuret, väldigt söta)

Dom var ungefär 80 personer, och jag är så jäkla imponerad alltså, det finns faktiskt människor, även i grupp som bara ”Ja, det där hade vi inte tänkt på. Låt oss göra rätt!”

Jag måste (det är väl så att det kanske är för bra för att vara sant) lägga in en liiiiten reservation för att jag själv inte kollade detta utan det var avdelningschefen som sa detta så det finns en risk att det kanske inte stämmer. Han var stolt visserligen så jag hoppas det stämmer!

 

When you are really nervös inför att läsa the kursutvärderingar pga orsaker and you finally tar mod till dig and they are … great?!

Annonser

3 thoughts on “När man blir positivt överraskad

  1. Tänkte på din förra grupparbetsartikel när jag var på jobbseminarium i förra vecka och det var dags för grupparbete. Han som delat in oss i grupper hade även valt vem som skulle vara grupprepresentant, i min grupp herr T. T började med att diskutera vem som skulle skriva och kom då in på det klassiska att kvinnor (jag var enda kvinnan i gruppen) har bättre handstil blablabla och jag kontrade då med att han precis gett mig det bästa argumentet för att inte skriva så han fick skriva själv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s