Hade nästan glömt att det finns tjejpennor!

Den här må ha några år på nacken, men jag kom över den nyss och kände att jo men ja, jag HAR ju problem på jobbet, det erbjuds ju inga TJEJPENNOR! Tyyypiskt en mansdominerad bransch. Tur att jag hittade tjejpennorna här så jag kan föreslå för min chef att vi köper in dom så jag slipper be mina stora starka manliga kollegor skriva åt mig.

Dom hade en så himla tilltalande reklambild för sin produkt också:

Min känsla:

Annonser

1 thought on “Hade nästan glömt att det finns tjejpennor!

  1. Ping: Hade nästan glömt att det finns tjejpennor! | feministens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s