Naturliga tjejer

Jag hör ofta både kvinnor och män konstatera att de föredrar naturliga tjejer. Det kan betyda lite olika saker, men jag tänkte att vi idag skulle fokusera på kategorin naturligt ansikte.

Som av en händelse fick jag upp lite reklam på facebook i morse för detta bedårande ideal och tänkte att jag skulle se vad det var dom menade när rubriken löd ”How to look great- Without makeup”.

Oh the fucking guldgruva of bevis för att naturliga tjejer inte alls ska vara naturliga, utan bara se ut som att dom vaknade perfekta fast liksom inte under några omständigheter faktiskt var just det. Vi tar en närmare titt på hur man blir härligt naturlig så att det bara sprutar sommarfräschör ur en!

Eller vänta- först brödtexten på första sidan:

We love lipstick and eyeliner and blush as much as the next Youtube beauty vlogger, but the dog days of summer are as good an excuse as any to go makeup-free. Click through for the essential products and expert tips that will make going bare more beautiful than ever.”

Alltså pardon my french, men vad fan är det frågan om? Jag säger inte att en diskret sminkning är fel på något sätt. Inte en brutal sminkning heller för den delen. Men att säga att det är att gå osminkad?

anigif_enhanced-buzz-14039-1405267239-8

Tillbaka till överlevnadsguiden!

1111

Okej, första tipset skulle jag klassa som hudvård vilket kan vara härligt. Vi hoppar raskt vidare till tips nummer två!

1

Som också klassas av den enhälliga domaren som hudvård.

1

För att dina ögonbryn ska duga omålade så är det bästa att preparera fram ett par perfekta!

1

Två i en här nästan, dels ska man nog bleka på ett proffsigt sätt först, men när man lever la vida loca och inte har tid för sånt så är det PER-FEKT att kunna göra det on-the-go!

1

Mörka fläckar försvinner, den är brightening och reflecting så du är härligt glowing hela dagen! Men vänner- det roliga är inte över än!

1

Du kan få ÄNNU mer glow! För ynka 55 dollar kan du få WONDER GLOW som på förpackningen hävdar att den ger ”Instant soft focus beauty flas”, vad fan nu det kan betyda. Men tro inte att detta snabbt och lätt kan nidas in i hela fejset, nix. Du ska ”tap it along your high points”, vilket osökt för tankarna till en prickig avatar.

Movies Movie animated GIF

Så vad gör man efter en lyckad tappning då?

1Man blir radiant med Bronzer! I den inledande meningen hävdar dom också att man inte har en droppe smink på sig, när man har detta sminket på sig.

1Trots att man hittills gjort ganska mycket för att bli naturligt snygg så ska vi nu lyfta upp hela ansiktet, med Guds straff till ögonen, själens spegel- ögondroppar.

1

När paniken efter att ha kämpat med helvetesdropparna lagt sig så ska vi gå på ögonen igen, med inget mindre än genomskinlig mascara! Efter att vi böjt dom då, så att de ser längre ut, fast utan färgad mascara.

1Avslutningsvis ska man skrubba läpparna (ni som gjort det vet att det inte alls blir så lent alltid med perfekt resultat, det kan lika gärna resultera i superskrämmande läppar med massa hudflikar som gör svinont) och sedan ska man inte sminka sig med färgat lip therapy rosy balm.

En halvtimme av osminkade är du nu redo att möta dagen!

tumblr_inline_n7f1u8oJ2d1s9a48i

Annonser

1 thought on “Naturliga tjejer

  1. Ping: Naturliga tjejer | feministens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s