Mer om det väldigt jobbrelaterade hårborttagningsämnet

Jag måste bara återkomma lite till ämnet hårborttagning. Jag såg reklam för en rakhyvel här om kvällen och då noterade jag att kvinnan i reklamfilmen rakade hårlösa ben.

Jag funderade vidare och kom på att det i hårborttagningsreklam ALLTID saknas just hår. Förlåt. Hårborttagningsreklam som riktar sig till kvinnor menade jag. Som man med deras produkt ska bli av med. Kvinnorna i reklamen som demar produkten saknar alltså hår. Där de ska raka sig. Hur sjukt?!

Vi kan titta lite på Venus som väl är det mest kända rakhyvelmärket för kvinnor. Inte ett hårstrå på hela sidan. I några reklamfilmer jag hittade så visade de ett stubbstrå, animerat då för man kan ju inte visa upp ett RIKTIGT kvinnohårstrå.

Men Veet då? De säljer du vax bland annat som ju ska dra med sig håret med roten. Vaxning kräver ju lite längd på hårstråna för att det ska fungera så här borde man väl se ett hårstrå eller två? Titta på demon för vax, hårtborttagningskräm, spraybar hårtborttagningskräm och precitionsvax för ansiktet. Alltså i den sista demon så ska tjejen i demon vaxa ögonbrynen. De applicerar vaxet nedanför hårstråna och vaxar alltså på ett hårfritt ställe. Detta är alltså tänkt att dema produkten. Det är galet att hår på kvinnor är så himla uppseendeväckande att inte ens företag som säljer produkter för att ta bort det kan ha med det i sin marknadsföring och produktdemonstrationer.

News. Kvinnor har hår på kroppen.

Annonser

1 thought on “Mer om det väldigt jobbrelaterade hårborttagningsämnet

  1. Ping: Mer om det väldigt jobbrelaterade hårborttagningsämnet | feministens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s